Vinn fin handmålad skylt med valfri text!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsterna: Sofia, Mia, Marie, Ingela & Annie.

Nu har Cilla med bloggen Vit som snö en utlottning av hennes egengjorda skyltar. Superfina! Dessutom får man själv välja en text om man är en av de tre lyckliga vinnare.


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas den 24 juni.

Vinn fint smycke från Orna Lalo & butiken FÖRR!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Rino.

Nu har butiken FÖRR (www.forr.se) en tävling, där man kan vinna ett superfint syster-smycke från Orna Lalo.

orna-lalo-tavling

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 13 juli 2009.

VINN EVA SOLO-PRODUKTER hos Dahlarna!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsterna Carina & Annette.

Vill bara påminna om min egen tävling, där ni kan vinna superfina Eva Solo-produkter. Det är Anna Doll som har sponsrat med de fina priserna! Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen.Tävlingen avslutas imorgon torsdag (18/6) kl. 16.00. LYCKA TILL!

Vinn Lexingtonhanddukar!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis til vinsten "Mine Sommerfugler".

Nu lottar bloggen Lenemora´s verden ut ett fina badrumspaket. Paketet innehåller två lexingtonhanddukar, en olivtvål & en pimpesten.


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 20 juni.

Vinn fin Marimekkoskål!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Therese!Jag är med och tävlar hos Creyla om en fin Marimekkoskål från InneOnline.
Var med och tävla HÄR du också.

Tävlingen avslutas 2 juli kl 21.00. Vinnaren utses genom lottning.

TÄVLING - VINN FINA EVA SOLO-PRODUKTER!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsterna Carina & Annette!

Nu är det snart sommar & semester! Vad passar då inte bättre än att tävla om underbara Eva Solo-produkter! Det är webshoppen Anna Doll som har sponsrat med så fina priser. Anna har även en superfin butik i Söderköping - så har ni vägarna förbi där i sommar, så rekommenderar jag varmt ett besök där! Just nu är dessutom fri frakt om ni handlar i Anna Dolls webshop.Vi lottar ut dessa två vinster:
♥ Eva Solo fruktkniv
♥ Eva Solo grytlappsset i valfri färg

Så här enkelt är det att tävla:
Klicka på länken Anna Doll, så kommer du direkt till hennes webshop. Svara på frågan: Vad heter Anna Doll´s egendesignade plastmatta? Skriv sedan ditt svar i en kommentar HÄR eller maila till dahlarna@hotmail.com.

Du kan enkelt få en extra röst i tävlingen genom att göra följande - absolut inget krav, bara en superbra möjlighet till större vinstchans...:

Om du har en blogg: Skriv ett inlägg på din blogg och länka till tävlingen (http://dahlarna.blogg.se/2009/june/tavling-vinn-fina-eva-solo-produkter.html) & till Anna Doll (http://www.annadoll.com/). Använd gärna tävlingsbilden ovan i ditt inlägg. Glöm inte att skriva om du har länkat, så att jag vet att du är med och tävlar med en extra röst.

Om du inte har en blogg: Skicka ett mail till 5 vänner och en kopia till min mail (dahlarna@hotmail.com) och tipsa om tävlingen.

OBS! Viktigt att du fyller i din mailadress när du lämnar kommentaren, så att jag lättare kan kontakta dig om du har vunnit! Det är endast jag & Anna Doll som ser era mailadresser.

Detta är ju en perfekt present till dig själv eller någon du gärna vill överraska med något fint!

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som pågår till & med torsdagen den 18 juni, kl. 16.00. Då kommer jag att låta slumptalsgeneratorn välja ut två lyckliga vinnare. Vinsterna skickas sedan ut av Anna Doll.

Vinn boken "Inred ut"

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Annelie!

Nu har Mona med bloggen Livet som mig en tävlingen, där man kan vinna boken "Inred ute". Skulle passa mig perfekt nu! Jag vill vinna :-)!


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 10 juni kl. 24.00.

Vinn en fin bricka från Spira!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Pernilla!

Nu har bloggen Skönt hemma en ny tävling! Denna gång kan man vinna en jättefin bricka från Spira i valfri färg!Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas fredagen den 12 juni.


Vinn texttavla med valfri text!

Nu har Sofie med bloggen decoratemebaby en tävling som man bara inte får missa! Du kan vinna en kanonfin texttavla med valfri text! Jag vet precis vad jag skulle ha för text om jag vann - texten till "Det vackraste". Den sjöngs i kyrkan på vårt bröllop & är lite av vår sång. Nu när vi firar 10-årig bröllopsdag på fredag - så skulle denna tavla passa underbart bra hemma hos oss! Så nu håller jag tummarna stenhårt :-)!


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 30 juni kl. 00.00.

Vinn fint hjärthalsband hos Erika!

Jag tävlar om ett halsband inne hos Härligheter enligt Erika. Anmälningar tas emot tom 14 juni och lottdragningen hålls kort därefter.

RSS 2.0