4:E ADVENTSTÄVLING!

Idag påbörjas sista adventstävlingen hos DAHLARNA! Denna vecka är det i samarbete med Desenio. Vinsten är en valfri tavla i storleken 70 x 100 cm eller fyra valfria kuddfodral! Det finns otroligt mycket snyggt att välja på, både vad gäller kuddar & tavlor. Så se till att tävla & du har chansen att vinna en perfekt julklapp till dig eller en vän! Tävlingen pågår 18 - 24 december 2011. Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen! VARMT LYCKA TILL!


3:e adventstävling hos Dahlarna!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Vinnaren publiceras inom kort!

Nu är det tredje advent & dax för nummer tre i min adventstävlingsserie! Ta chansen att tävla om två underbara bäddset ERIK från härliga afswedala! Tävlingen avslutas lördagen den 17 december! Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen! LYCKA TILL!


Vinn underbart hjärta till förmån för Barncancerfonden!

I samarbete med Barncancerfonden och Ronald McDonald Barnfond har by leia designat en kollektion silversmycken för att samla in pengar till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus i Uppsala.


Hålet i hjärtat har ett starkt symboliskt värde. Det kan stå för saknad men också för kärlek. Du fyller helt enkelt hålet med det du själv önskar.Självklart vill jag hjälpa till att sprida kännedom om kollektionen och framför allt kunskapen om Ronald McDonald Husen. Genom att stödja insamlingen ger vi fler barn möjlighet att bo i en hemlik och trygg miljö med hela sin familj under sjukdomstiden. Att få vära nära sina kära och samtidigt nära sjukhuset. Det nya Huset i Uppsala kommer att ta emot många barn och ungdommar med cancerdiagnos eftersom Skandionkliniken ska byggas nära Akademiska sjukhuset.


Text & bild från Ett nästintill trillingliv. Klicka här för att komma direkt till tävlingen.2:a adventstävling hos Dahlarna

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS TILL VINSTEN FRIDA!

Nu är det dax för nästa adventstävling. 2:a advent är det en AQVIA kolsyremaskin från AGA i valfri färg som är den fina vinsten! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen, som avslutas lördagen den 10 december!


RSS 2.0