VINN KOLSYREMASKINEN AQVIA hos DAHLARNA

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Åse!

Nu har jag en härlig påsktävling på min blogg - DAHLARNA! Du kan vinna den finfina kolsyremaskinen Aqvia från AGA i valfri färg! Klicka dig vidare till tävlingsinlägget & var med! LYCKA TILL!

 
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 7 april kl. 20.00.Vinn fin lampa från Em!

Nu har den finfina bloggen It´s a house en tävling i samarbete med EM Umeå, där man kan vinna den riktigt fina bordslampan Sprida! Den vill jag såklart gärna bli en lycklig ägarinna av. Jag önskar mig en svart! Den skulle passa underbart bra i vårt allrum på övervåningen, som är mitt favorittillhåll i huset just nu!


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 3 april.Vinn presentkort till Tapetshopen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Camilla.

Jag tävlar om ett presentkort på 500:- från Tapetshopen.
Delta hos Agnes du också!


Tävlingen avslutas 5 april kl. 21.00!Vinn Converseskor!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Johanna.

Nu har du chansen att vinna ett par valfria Converseskor! Det är bloggen Lindablom.se som har tävlingen i samarbete med Junkyard. Självklart vill jag vinna ett par Converse! Dock är det ju svårt att välja ut bara ett par. Vill ju ha alla :-)!
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 5 april.


Vinn Limited Edition Höganäs Keramik!

Nu har härliga bloggen Henrick´s Tankegångar en underbar tävling! Jag tror att frukostarna & fikastuderna kommer att bli ännu mysigare i sommar, om det får drickas & ätas från Höganäs Keramiks Limited Edition Syren :-)!

 

 


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas söndagen den 28 mars.Vinn personlig almanacka!

Jag är med och tävlar om en personlig kalender från Tryckdig.se.
Gå in på Sandras blogg och tävla du med!


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen,
som avslutas 1 april kl. 22.00!
Vinn VIP-kväll hos formgivaren Erika Tubbin!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten alla 10!

Nu kommer för första gången en upplevelsetävling hos min blogg Dahlarna :-)! Vinsten är en VIP-kväll hos Erika Tubbin torsdagen den 22 april kl. 18.30. Kvällen består av vin & tilltugg, goodiebag, fina erbjudanden & lite prat om form/formgivning/inredning. Hela 10 vinnare får 2 "biljetter" vardera till kvällen. Förutom hela VIP-kvällen, får ju vi bloggläsare träffa varandra. Jag tycker att det ska bli otroligt kul att få möjligheten träffa er läsare! Vinsten blir ju lite begränsad geografiskt, eftersom Erika Tubbin håller till i Norrköping. Men ni som bor längre bort, se det som en trevlig möjlighet att besöka Norrköping med omnejd! Här finns mycket fin inredningsshopping :-)! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen. LYCKA TILL!

Tävlingen avslutas måndagen den 29 mars kl. 20.00!
LYCKA TILL!Vinn en riktigt snygg klocka!

Nu har Linn, Anna & Maria varsin tävling där man kan vinna en supersnygg klocka från WearDesign.se. JAG VILL SÅÅÅ GÄRNA HA EN VIT!!! Så nu håller jag tummarna stenhårt :-)!
Det finns alltså tre chanser att vinna denna klocka. Klicka på någon av namnen ovan, så kommer ni direkt till tävlingarna, som avslutas på måndag 22 mars.

Vinn presentkort på 400 kr hos Vimsadekor!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Jeanette!

Jag är med och tävlar hos Snusans Inredningsblogg om ett presentkort från Vimsadekor. Tävla här du också!
Tävlingen avslutas 21 mars kl. 18.00.Vinn valfri väggtext!

Nu har bloggen Furnish.etc en superfin tävling tillsammans med trend4you. Priset är en valfri väggtext. Om jag blir den lyckliga vinnaren så önskar jag "Life is not about waiting for the storm to pass, its learning how to Dance in the rain!".

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 28 mars kl. 18.00.Vinn filmer hos Pysseliten!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Carpe Dream!

Nu firar härliga bloggen Pysseliten 1-årsjubileum! Hon har ett samarbete ihop med Videotoppen & man kan vinna 5 filmer värde ca 1000 kr. Det vore ju kalaskul att vinna, då jag inte sett någon av filmerna. Dessutom är det ju filmer både för barn & vuxna! Nu håller jag tummarna :-)!Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 21 mars kl. 20.00.

 


RSS 2.0