Vinn en stor & en liten Garden Kruka!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Hilde! 

Juni närmar sig med stormsteg & en av de riktiga sommarmånaderna är snart här! Det måste ju firas med en finfin tävling. Vinsten är två krukor - en stor & en liten Garden Kruka från Cult Design! Jag älskar dessa krukor & bara längtar tills målningen av vårt hus är klart, så att jag kan börja inreda på altanen inför sommaren. I år blir det förvånande nog ;-) cerisa blommor i mina Garden Krukor! Tävlingen pågår under en vecka, 30 maj - 6 juni. Krukorna finns i vitt eller grått. Vinnaren får välja vilken färg de vill ha.


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas onsdagen den 6 juni kl. 22.00. LYCKA TILL!VINN EN ACAPULCOSTOL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Anna till vinsten!! 


Nu har Dahlarna en fantastisk tävling i samarbete med Acapulcostol.se. Vinsten är en Acapulcostol i valfri färg (vit, svart, mangogul eller turkosblå). Värde ca 2000 kr.

Acapulcostolen tillverkas av en mexicansk hantverkarfamilj i Puerto Escondido. De gör allt för hand & materialet kommer från Acapulco. Stolen har en stomme av lackade metallrör & sitsen är i UV-beständig pvc. Läs gärna mer om tillverkningen här.  En i varje färg vore inte så dumt! Acapulcostolen passar lika perfekt utomhus som inomhus!Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 20 maj 2012! LYCKA TILL!

 

 


Vinn set till köket från Cult Design!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Åsa till vinsten!


Nu är våren här! I bästa tänkbara väder tågade maj in i våra liv! Nu är det åter igen dax för en ny Månadens Produkt hos Cult Design. Maj's produkt är nyheten Vege Borste. Det är en rotfruktsborste som är snygg att ha framme & som passar lika bra till färskpotatisen som till andra rotsaker & grönsaker. Vege borste finns i tre färger: svart, röd & citronell. Den passar utmärkt att kombinera med andra produkter på diskbänken. Även denna månad har Dahlarna Blogg en tävling tillsammans med Cult Design & Månadens Produkt.

Vinsten är en Vege Borste tillsammans med en Kub Diskborsthållare & ett Kub 2 bas fat i gummi. Du får själva välja vilken färg du önskar på Vege Borsten & Kub Diskborsthållaren! Tävlingen pågår under en vecka.Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen som avslutas 8 maj 2012 kl. 22.00!
LYCKA TILL!


RSS 2.0