Vinn Jumpsuit från Piece of Norway!

Det vore en stor lycka att få mysa i en rosa jumpsuit i storlek small från Piece of Norway i vinter! Detta är en bloggtävlingen & den avslutas 1 december! Jag håller tummarna!! Klicka här för att komma direkt till tävlingen!
1:a adventstävling hos Dahlarna!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Carina till vinsten!

Nu har jag den första i raden av en serie adventstävlingar! 1:a advent är det den fina Polkabock lampa från Cult Design som är vinsten! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen, som avslutas lördagen den 3 december!


Vinn silikonformen Alphabet Blocks!

Jag älskar att baka & dekorera muffins & tårtor! Dessa Alphabets Blocks skulle definitivt förgylla mina bakverk! Så nu håller tummarna hårt att jag blir den lyckliga vinnaren i Tårtspecialistens finfina tävling!! Vinsten kommer från B's Skafferi. Klicka här för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 9 december!


Vinn nyheter från Filippa K!!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Petra till vinsten!

För att fira min 40-årsdag har jag en tävling i samarbete med Rörstrand! Nu har ni chansen att vinna ett fantastiskt frukostset med muggar, skålar & assietter innehållande nyheterna från Filippa K! Tävlingen avslutas lördagen den 19 november kl. 21.00! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen! Lycka till!!


RSS 2.0