Hotelltävling - Mitt bidrag

När vi var på bloggträff i oktober, fick vi den suveräna möjligheten att bo på Scandic Malmen! Jag blev direkt stormförtjust, då man i foajén blev mött av en massa "tazzels". Häftigt! Rummet är något av det läckraste jag har bott i. Se bilderna nedan själva så förstår ni. Just nu är sängen & sänglamporna högst upp på min önskelista!!

Just nu har Bloggtävlingen.se en tävling där man kan vinna ett presentkortet på ett värde av 1000 kr som kan användas på valfritt Scandic Hotel i hela Skandinavien. Kanon! Det vill jag verkligen vinna. Då kan jag ta med familjen på detta hotell eller testa det nya Scandic Victoria Tower som nu håller på att byggas i Stockholm. Eller kanske en weekendresa till Oslo. Många möjligheter med denna vinst! Håller tummarna hårt nu!! Tävlingen pågår till 30 mars 2011. Klicka här för att komma direkt till tävlingen.


Tazzels i hotellfoajén!Mitt rum, nummer 614.Häftiga fondtapeten.Den makalöst snygga sängen med belysning bakom! Golvlamporna Arkipelag är fantastiskt snygga & praktiska med det lilla bordet.

 


Läcker svart fåtölj med matchande lampa bakom. Allt var verkligen genomtänkt & så inbjudande.

 


Fondtapeten i närbild.


Vinn fint Smyckesträd Large från Cooee Design!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Kicki!

Nu är det en fin Alla ♥ Dag tävling på min blogg DAHLARNA. I ett samarbete med Cooee Design kan ni nu tävla om ett kanonfint Smycketsträd Large i akryl. Trädet måste ju inte användas som smyckesträd, utan kan såklart "bara" användas som en snygg inredningsdetalj i hemmet. Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingen.Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas måndagen den 21 februari kl. 22.00.

 


RSS 2.0