Vinn annorlunda skohorn!

Bloggen Be Inspired har nu en tävling i samarbete med anyhow. Man kan vinna ett tufft annorlunda skohorn.

Klicka HÄR för att komma direkt till tävligen som avslutas 22 oktober!

 


Dahlarna Blogg firar 700 inlägg - vinn Nordic Ware form!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Lotta!

Dahlarna Blogg har nu skrivit inlägg nr. 700!! Det måste såklart firas med en tävling! Jag har nu förmånen att få samarbeta med webshoppen formodesign & de har sponsrat med priset - en valfri Nordic Wareform!! Lyckliga ni som får denna möjlighet :-)! Klicka er vidare till formodesign.com. Längst ner i vänsterspalten hittar ni "Varumärken". Där under Nordic Ware, hittar ni alla formar! Klicka på bilden nedan för att komma direkt till tävlingsinlägget! LYCKA TILL!


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas tisdagen den 3 november kl. 22.00.

 


HJÄLP MIG ATT SAMLA TILL ROSA BANDET!

Jag har startat en insamling till Rosa Bandet! Mitt mål är 10 000 kr fram till den 12 november (=min födelsedag!)! Visst kan vi gemensamt fixa det?! Eftersom jag har över 800 unika besökare per dag, borde vi kunna hjälpas åt med en bra insamling. Det är absolut inget krav eller tiggeri från min sida, utan bara en önskan & förhoppning att gemensamt med er samla in pengar till detta viktiga & värdefulla ändamål! Man kan välja att vara helt anonym eller visa sitt namn i insamlingen. Helt valfritt! Jag valde mitt bloggnamn! Klicka HÄR eller på bilden för att komma direkt till min insamling! TACK på förhand för att ni hjälper till!
Detta är min insamlingsbeskrivning:

Jag vill med hjälp av min blogg samla in pengar till Rosa Bandet! Min mamma, min moster & min mormor har haft bröstcancer. Den enda som lever idag är min mamma! Jag & mina systrar har en förhöjd risk att få bröstcancer, därav känner jag mig extra engangerad & berörd av detta. Jag hoppas att många med mig vill skänka en slant - för att forskningen ska gå framåt & att man ska hitta ett botemedel mot denna tyvärr numera ganska vanliga, men farliga sjukdom! Insamlingen håller på till min födelsedag den 12 november! Är jättetacksam för alla era bidrag, stora som små! TACK FÖR DITT STÖD!

 


Vinn Bindefeldts nya bok!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Jenny!

Nu har bloggen Ellas inspiration en tävling, där man kan vinna Michael Bindefeldts nya bok 'Bindefelds inbjudningskort'. Den vore ju superkul att få!Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas söndag 18 oktober kl. 23:59.

 


Vinn Converse!

Åhh så snygga dessa skor är! Bloggen Cocoboi har en tävling där man kan vinna ett par Converse One Star skor, värde 1000 kr. Det är Junkyard som har sponsrat tävlingen! Jag behöver verkligen ett par Converse One Star, så nu håller jag tummarna riktigt hårt :-)!
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 16 oktober.

 


Vinn läcker berlock!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Alex, Lillan & B-M!


Nu har bloggen Nakirlu en tävling, där du kan vinna en superläcker berlock från eva e eriksson.se.


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen som avslutas idag, onsdagen den 7 oktober!


Vinn presentkort hos WallStyle

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Erica!


Nu har Millah en tävling, där man kan vinna ett presentkort på 600 kr hos WallStyle.se. Vore ju superkul att vinna detta. Jag skulle vilja ha mina söners fotosiluetter om jag blir den lyckliga vinnaren!
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 19 oktober.

Vinn superfint ljushus!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Marie!


Nu har bloggen FlitigaFredrika en tävling, där man kan vinna ett jättefint zinkhus från Walther & Co.Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 10 oktober 2009.

 


Vinn läcker väggklocka!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Ewa!


Bloggen Inred mera har nu en tävling tillsammans med Innerum. Man kan vinna en läcker väggklocka! 


              


Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas 11 oktober 2009.


Vinn Swingvaser!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till vinsten Irene!


Nu har bloggen Furnish en tävling där man kan vinna två Swingvaser i valfri färg, sponsrade av Inneonline! Nu hoppas jag innerligt att det är min tur att vinna :-)! Håller tummarna hårt!
Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen, som avslutas söndag 11 oktober 2009.

 


RSS 2.0