Bloggupprop - RÄDDA MAMMORNA!

Rädda barnen har nu ett bloggupprop för att RÄDDA MAMMOR världen över! Jag är själv mamma & min egen mamma betyder såklart oerhört mycket för mig! Just av den anledningen har jag skänkt 100 kronor till detta upprop! Det vore jättebra om ni också kan vara med & bidra! Kampanjen kommer att pågå fram till mors dag 31 maj, då man även kommer att sända en insamlingskväll på TV4 till förmån för mammor världen över som har drabbats av krig. Klicka på den lilla bössan längst ner i högra hörnet på bilden nedan, för att skänka du med. Det finns alternativ från 5 kr - 1250 kr! Tänk vad vi gemensamt kan hjälpa till & bidra med!


Vart går då pengarna? Intäkten från Rädda Mammorna-kampanjen hjälper mammor och andra offer som drabbats av krig och konflikt. Kampanjen finansierar dels internationella insatser i DR Kongo, södra Sudan, Jemen, Liberia och Västbanken och dels verksamhet i Sverige såsom familjeåterförening för familjemedlemmar som splittrats på grund av krig och konflikt, efterforskning av saknade anhöriga, stöd till asylsökande och Röda Korsets behandlingscenter för torterade flyktingar. (text från Röda Korset)

För pengarna som skänks får man bland annat detta:
Matpaket för en månad 80 kr, 100 liter rent vatten 140 kr, pygienpaket 150 kr, en filt 35 kr eller ett starta-upp-igen-paket med köksutrustning 100kr.

Så tveka inte att bidra till alla världens mammor och i & med det indirekt till alla världens barn! Alla bidrag är välkomna 5 kr - 1250 kr, välj själv hur stort ditt bidrag ska vara! Alla bäckar små... Om vi alla hjälps åt kan vi åstadkomma mycket! :-)

Besök gärna kampanjsajten RÄDDA MAMMOR!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0